Het laatste nieuws over de ALLSAFE Engine Rooms

Nieuws

Zonder handen rijden in je Mercedes

Mercedes-Benz doet een vreugdedansje. DRIVE PILOT ontvangt ’s werelds goedkeuring voor geautomatiseerd rijden op Duitse snelwegen. Dat betekent: zonder handen rijden! Mercedes lanceert 17 mei 2022 dit nieuwe autonoom rijsysteem in Duitsland.  

 

DRIVE PILOT  

Eerst terug naar de essentie. DRIVE PILOT is ontworpen om je voertuig onder bepaalde omstandigheden op snelwegen te laten rijden met volledige controle. Als bestuurde heb je de mogelijkheid om DRIVE PILOT in te schakelen. Zo kun jij je richten op andere taken. Is het tijd om de snelweg te verlaten? DRIVE PILOT waarschuwt je om het rijden te hervatten.  Lees meer.

Lente! Maak je auto ready to go!

Eindelijk, het is zover: de lente breekt aan. Maak je auto klaar om eropuit te gaan!

Wisselen maar
Stijgt de temperatuur boven de 7 graden? De winterbanden mogen weer de kast, garage of opslag in. Vervang ze door zomerbanden. Vergeet niet het profiel van je banden en de bandenspanning te controleren. Bij een profieldiepte van 1,6 millimeter zijn je banden aan vervanging toe. De spanning van je banden horen tussen de 2.0 en 3.0 bar te zijn. Indien je auto bij ons in de stalling heeft gestaan, checken wij dit voor je! Lees meer.

ALLSAFE Weesp opent eerste Engine Rooms van Nederland

Stoet aan Porsches en Bentleys rijdt nieuwe autohotel binnen

Weesp, 2 maart 2021 – ALLSAFE Mini Opslag heeft zojuist de eerste luxe sportwagens, young- en old-timers ontvangen in de geopende Engine Rooms in Weesp. Met deze nieuwe formule speelt de snelst groeiende mini-opslagverhuurder van Nederland in op de sterk stijgende vraag naar professionele opslag van waardevolle auto’s.
Lees meer.