ALLSAFE

Klantverhalen

“Het is een prettige en vriendelijke manier om je kostbare bezit te kunnen stallen”

Heer Noordzij
DeLorean DMC12

“Het is een iconische auto, die bij het grote publiek bekend is door de Back To The Future films. Een nog altijd futuristisch ogende auto vanwege de roestvrijstalen carrosserie en de vleugeldeuren, overal herkend door oud en jong en altijd met een glimlach bejegend. De auto staat veilig, droog en warm bij de ALLSAFE Engine Rooms en is gemakkelijk en vlot op te halen wanneer ik dat wil. Als service ligt er zelfs een lekbakje onder, want ja, op die leeftijd is een auto wel een tikje incontinent. Ook prettig is dat ze ter plaatste in alle rust kan worden gewassen. En ze staat er in goed gezelschap.”

“Na mijn ritje kan ik de auto direct schoon stallen bij de Engine Rooms”

Thomas
Porsche 911 930 3.3 Turbo WLS

“Ik heb 3 auto’s uit mijn collectie bij de Engine Rooms gestald. Een grijze Porsche 911 930 3.3 Turbo WLS, een zwarte Porsche 911 997 GT2 en een Hockenheim Silver Metallic BMW M2 Competition.

De dag dat we de Porsches hadden opgehaald stonden de auto’s bij ons op de oprit en een groepje jongens stond voor de auto’s. Ze maakten een paar foto’s en toen ik ze vroeg of ze erin wilde zitten, werden ze helemaal gek: “Echt waar?”. Het herinnerde mij aan mezelf als ik als kind voor een Ferrari F40 stond.

Voor ons is de Engine Rooms super goed bereikbaar en de stalling is goed geklimatiseerd en veilig. Nu dat er ook nog een wasbox is bijgekomen maakt het de Engine Rooms nog beter. Nu kan ik na een ritje met mijn auto’s, ze direct weer schoon stallen. Daarnaast ontmoet ik vaak mensen met hetzelfde ‘auto-virus’ wat altijd leuk is.”

“De ervaring bij de Engine Rooms is te goed om in te ruilen”

Phillip
Maserati Granturismo MC Stradale

“Met een 4.7 liter Ferrari V8 motor, staat deze bekend als een van de best klinkende V8 auto’s. Dit horen wij ook regelmatig van enthousiaste toeschouwers. De eerste rit zorgde voor een puur geluksgevoel en op slag verliefd raken voor het gevoel en het geluid. Daarnaast is de auto is enorm spartaans, MC staat voor Maserati Corse, oftewel de racedivisie van Maserati. Elke rit voelt als een adrenaline shot door de speelse aard van de auto en de auto heeft een echte Italiaanse ziel. Voorlopig staat hij lekker bij ALLSAFE Engine Rooms. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan uitstekend. Ook omdat wij vanaf dag één uitstekende service hebben ervaren en het fantastisch is om de liftdeuren open zien gaan met alle fantastische auto’s, waaronder je eigen. Een enorm gaaf concept.”

“Goed beschermd, aan de druppellader en onder de hoes bij de Engine Rooms”

Porsche 911 Carrera 4S
Porsche 911 Carrera 4S

“Dit is een perfect uitgevoerde Porsche 911 Carrera 4S. De kleur is donkerblauw, het interieur in bruin leder. Ooit in een ver verleden heb ik meerdere Porsches gehad, echter door werkzaamheden en een druk gezin was het onmogelijk de Porsches te behouden en ze werden opgevolgd door degelijke familieauto’s. Nu vond ik de tijd rijp om weer terug te gaan naar mijn oude liefde en heb dus deze Porsche aangeschaft. Deze wil ik in de wintermaanden niet blootstellen aan pekel etc. op de wegen. Via via kwam ik bij ALLSAFE Engine Rooms terecht. Een perfecte plek met bijzonder toegewijd en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug.”

"Eindelijk een goede plek voor mijn DAX Cobra bij de Engine Rooms”

Mathijs
DAX Cobra Tojeiro

“Een DAX Cobra Tojeiro uit 1995, de auto die ik al sinds mijn twaalfde de allermooiste auto ooit vind. De originele Cobra’s gaan voor meer dan 1 miljoen, maar de replica’s zijn zeker zo leuk. Ik ben een groot fan van het design uit de jaren ’60. Simpel en elegant. Een goede plek om mijn auto te stallen was moeilijk te vinden. Toen ik ALLSAFE Engine rooms tegenkwam ben ik gaan kijken en het bevalt me tot nu toe heel goed.”

"Geïmporteerd vanuit Australië en nu veilig bij de Engine Rooms.”

Holden Special Vehicles Maloo
Holden Special Vehicles Maloo

“De HSV is de enige in Nederland en op de weg krijg ik daarom veel aandacht en duimpjes omhoog. De auto is een combinatie van een personenauto en een pick-up en dat maakt hem uniek. Ik heb voor de stalling bij de Engine Rooms gekozen vanwege de ruime openingstijden. Daardoor kan ik ook spontaan toeren op een zonnige winterdag.”