Hoe werkt het

Veiligheid

De modernste beveiligde stalling

Wanneer je auto of motor buiten staat, loop je risico op diefstal en schade. Eigenaren van auto’s uit het hogere segment worden steeds vaker slachtoffer van autodiefstal. Motoreigenaren zijn nog vaker slachtoffer van diefstal. Diefstal en schade zijn eenvoudig te voorkomen door je auto of motor in een beveiligde opslag te plaatsen. De ALLSAFE Engine Rooms zijn extra goed beveiligd met een innovatief toegangscontrolesysteem, camerabewaking en conciërges. Dé beveiligde stalling die je nodig hebt.

Deze stalling kan je alleen bereiken via de autolift (omdat alles op etages staat) en de beveiligde Engine Rooms-app. Hierdoor worden auto’s niet zomaar uit het pand ontvreemd.

Geen mogelijkheid voor motor- of autoschade

Wanneer je auto of motor buiten of in een vochtige omgeving staat geparkeerd, kunnen de weersomstandigheden het roestproces van je oldtimer, youngtimer of statement car erg versnellen. Hierdoor zal je auto of motor snel in waarde dalen. Dit is eeuwige zonde!

Bij de ALLSAFE Engine Rooms houden we de temperatuur en luchtvochtigheid op de ideale hoogte. Ook hebben we genoeg voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot brandveiligheid. Doordat we vanuit ALLSAFE opereren met al meer dan 20 jaar ervaring, kunnen we de veiligheid goed garanderen.

Ruime parkeerplaatsen

Met de ruime plekken van 3 bij 6 meter (18m²) is er ruimte genoeg om je auto in en uit het vak te rijden. Ook de motorplekken zijn ruim opgezet.

Discreet je auto stallen

Wil je ultieme discretie? Dan kan je ervoor kiezen om een ‘unit’ om je parkeerplek heen te laten bouwen. Er worden dan rondom jouw parkeerplek unitwanden neergezet zodat je auto uit het zicht staat. Je krijgt hiervoor een extra apart slot.

Hoe werkt het?