Hoe werkt het

Veiligheid

Heeft u een oldtimer, supercar, sportauto of andere waardevolle auto en bent u op zoek naar een veilige en discrete stalling? ALLSAFE Engine Rooms is wat u zoekt!

De modernste beveiligde opslag

Wanneer uw auto buiten staat, loopt u risico op diefstal en schade. Eigenaren van auto’s uit het hogere segment worden steeds vaker slachtoffer van autodiefstal. Diefstal en schade zijn eenvoudig te voorkomen door uw auto in een beveiligde opslag te plaatsen. De Engine Rooms zijn extra goed beveiligd met een innovatief toegangscontrolesysteem, camerabewaking en conciërges. Dé beveiligde opslag die u nodig heeft.

Doordat de auto’s alleen te bereiken zijn via de autolift (omdat ze op etages staan) en de beveiligde Engine Rooms-app, is het gewoonweg niet mogelijk om de auto’s uit het pand te ontvreemden.

Geen ruimte voor autoschade

Wanneer uw auto buiten of in een vochtige omgeving geparkeerd staat, kunnen de weersomstandigheden het roestproces van uw oldtimer, youngtimer of statement car erg versnellen. Hierdoor zal uw auto snel in waarde dalen. Dit is eeuwige zonde!

Bij de ALLSAFE Engine Rooms wordt de temperatuur en luchtvochtigheid op de ideale hoogte gehouden en zijn er voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot brandveiligheid.

De parkeerplekken zijn daarnaast groot opgezet. Met de ruime plekken van drie bij zes meter (18m²) is er ruimte genoeg om de auto in en uit het vak te rijden. Alle plekken zijn voorzien van camerabeveiliging.

Wilt u ultieme discretie? Dan kunt u ervoor kiezen om een ‘unit’ om uw parkeerplek heen te laten bouwen. Er worden dan rondom uw parkeerplek unitwanden neergezet zodat uw auto uit het zicht staat. U krijgt hiervoor een extra apart slot.

Hoe werkt de ALLSAFE Engine Rooms?