Hoe werkt het

Veiligheid

Heeft u een oldtimer, supercar, sportauto of andere waardevolle auto en bent u op zoek naar een veilige en discrete stalling? Dan is ALLSAFE Engine Rooms wat u zoekt!

De modernste beveiligde opslag

Wanneer uw auto buiten staat, loopt u risico op diefstal en schade. Eigenaren van auto’s uit het hogere segment worden steeds vaker slachtoffer van autodiefstal. Diefstal en schade zijn eenvoudig te voorkomen door uw auto in een beveiligde opslag te plaatsen. De Engine Rooms zijn extra goed beveiligd met een innovatief toegangscontrolesysteem, camerabewaking en conciërges. Dé beveiligde opslag die u nodig heeft.

De auto’s zijn alleen te bereiken via de autolift (omdat ze op etages staan) en de beveiligde Engine Rooms-app. Hierdoor is het niet mogelijk om de auto’s zomaar uit het pand te ontvreemden en zorgen we voor extra veiligheid.

Geen ruimte voor autoschade

Wanneer uw auto buiten of in een vochtige omgeving geparkeerd staat, kunnen de weersomstandigheden het roestproces van uw oldtimer, youngtimer of statement car erg versnellen. Hierdoor zal uw auto snel in waarde dalen. Dit is eeuwige zonde!

Bij de ALLSAFE Engine Rooms wordt de temperatuur en luchtvochtigheid op de ideale hoogte gehouden. Ook zijn er genoeg voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot brandveiligheid. Doordat we gebruik maken van de expertise van ALLSAFE, die al meer dan 20 jaar bestaat, kunnen we de veiligheid goed garanderen.

Ruime parkeerplaatsen

De parkeerplekken zijn daarnaast groot opgezet. Met de ruime plekken van drie bij zes meter (18m²) is er ruimte genoeg om de auto in en uit het vak te rijden. Alle plekken zijn voorzien van camerabeveiliging.

Discreet uw auto stallen

Wilt u ultieme discretie? Dan kunt u ervoor kiezen om een ‘unit’ om uw parkeerplek heen te laten bouwen. Er worden dan rondom uw parkeerplek unitwanden neergezet zodat uw auto uit het zicht staat. U krijgt hiervoor een extra apart slot.

Hoe werkt de ALLSAFE Engine Rooms?