Hoe werkt het

Veiligheid

Heeft u een oldtimer, supercar, sportauto of andere waardevolle auto en bent u op zoek naar een veilige en discrete stalling? ALLSAFE Engine Rooms is wat u zoekt!

De modernste beveiligingsstechnieken

Wanneer uw auto buiten staat, loopt u risico op diefstal en schade. Eigenaren van auto’s uit het hogere segment worden steeds vaker slachtoffer van autodiefstal. U voorkomt diefstal en schade door uw auto bij de Engine Rooms te stallen; onze panden zijn extra goed beveiligd met een innovatief toegangscontrolesysteem, camerabewaking en conciërges.

Doordat de auto’s alleen te bereiken zijn via de autolift (omdat ze op etages staan) en een beveiligde app, is het gewoonweg niet mogelijk om de auto’s  eenvoudig uit het pand te ontvreemden.

Geen ruimte voor autoschade

Wanneer uw auto buiten of in een vochtige omgeving geparkeerd staat, kan door weersomstandigheden het roestproces van uw oldtimer, youngtimer of statement car versnellen. Hierdoor daalt uw auto al snel in waarde.

Bij de ALLSAFE Engine Rooms wordt de temperatuur en luchtvochtigheid op de ideale hoogte gehouden en zijn er voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot brandveiligheid.

De parkeerplekken zijn daarnaast groot opgezet: met ruime plekken van drie bij zes meter (18m²) is er ruimte genoeg om de auto in en uit het vak te rijden. Alle plekken worden op camera vastgelegd. Wilt u ultieme discretie? Dan kunt u ervoor kiezen om een ‘unit’ om uw parkeerplek heen te laten bouwen. Er worden dan rondom uw parkeerplek unitwanden neergezet zodat uw auto uit het zicht staat en u hier nog een apart slot voor krijgt.

Hoe werkt de ALLSAFE Engine rooms?