Over ons

Team ALLSAFE

Eric Stubbé, oprichter en CEO van ALLSAFE, geeft al meer dan 20 jaar ruimte. ALLSAFE werd in 1999 opgericht en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren.

Historie mini opslag

Het fenomeen mini opslag (self storage) komt oorspronkelijk uit Amerika. Hier is deze manier van ruimte in huis en kantoor creëren al lange tijd algemeen bekend. Een aantal jaar geleden bestond de mogelijkheid tot mini opslag in Nederland echter nog niet. Omdat ruimte ook in Nederland een kostbaar goed is, opende ALLSAFE Mini Opslag in mei 1999 haar deuren in Amsterdam West. Dé oplossing voor uw (tijdelijke) ruimtegebrek! Met de kernwaarden betrouwbaar, gemak en professionaliteit is ALLSAFE al sinds 1999 de beste Mini Opslag.

Als lid van de NSSA wordt bovendien -aan alle essentiële kwaliteitsaspecten voldaan.

Unieke opslagmogelijkheden

ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 42 vestigingen en groeit in de komende jaren naar vierhonderd vestigingen. In juli 2020 opende Eric Stubbé de eerste Engine Rooms in Weesp en Oegstgeest, hét hotel voor waardevolle auto’s. In januari 2022 is daar de vestiging in Bergen op Zoom bijgekomen.

Waar bij alle vestigingen gekozen kan worden voor opslagruimtes van verschillende formaten (al vanaf 1m3) biedt de Engine Rooms geconditioneerde autostallingen (vanaf 18m2) en motorstalling aan.

Wil je meer weten over ALLSAFE?

Bekijk de website

Wil je weten wat je van de Engine rooms kunt verwachten?

Bekijk hoe het werkt

Eric Stubbé

Eigenaar & oprichter ALLSAFE

Rens Janssen

Vestigingsmanager Engine Rooms Weesp

Patrick Jongen

Vestigingsmanager Engine Rooms Oegstgeest

Daniel Mathon

Vestigingsmanager Engine Rooms Bergen op Zoom

Meer over de Engine Rooms