Motorstalling

ALLSAFE Engine Rooms: Motorstalling

Motorstalling huren? Dan ben je bij de ALLSAFE Engine Rooms aan het juiste adres. Naast je waardevolle auto kan je ook je motor bij ons stallen. Je stalt je motor optimaal beveiligd tussen bolides, oldtimers en supercars.

Op een zonnige dag van plan te gaan toeren? Dan ben je zo bij je tour motor. Iedere dag tussen 6.00 en 23.00 uur heb je toegang tot de Engine Rooms. De speciale autolift maakt het heel gemakkelijk je motor in- en uit de stalling te rijden zonder lastige manoeuvres. Je kan je motor daarnaast aan de acculader hangen door de aanwezige stroompunten.

Prijzen

Motorstalling bij de Engine Rooms zijn er in meerdere formaten. Zo huur je een plek voor 1 motor al vanaf € 50,- excl. btw per maand. Op een aantal locaties zijn er plekken beschikbaar voor 2 motoren vanaf € 90,- excl. per maand.
Deze prijzen zijn gebaseerd op een huurtermijn van 12 maanden.
Wil je korter huren? Dat kan uiteraard ook, je huurt vanaf 1 maand bij ons.

Via onderstaand formulier kun je een offerte of rondleiding aanvragen. We helpen je graag!

Motor bescherming

Wanneer een motor in de winter buiten of in een koude garage staat, zal deze later bij gebruik wat opstartproblemen ondervinden. Van dat alles is geen sprake in de Engine Rooms motorstalling. De etages zijn goed geconditioneerd, waardoor je motor in perfecte staat blijft. Ook kan je bij ons motorhoezen huren om je motor nog beter te beschermen tegen stof, vuil en kleine krasjes.

Je kan ervan uitgaan dat je motor goed beveiligd staat. Zo heb je alleen toegang tot de stalling via de sluis en autolift met de beveiligde Engine Rooms-app en verificatiecodes. Ook zijn de etages uitstekend beveiligd met camera’s en multisensoren en loopt onze conciërge een aantal keer per dag een controleronde door het pand.

Onze motorstalling met stroomaansluiting is er in diverse afmetingen. Motorstalling M is geschikt voor normaal formaat motoren, grotere motoren zoals tourmotoren kunnen in stalling L en duoplekken in stalling Duo.

Onze locaties

Op dit moment heeft ALLSAFE Engine Rooms drie eenvoudig bereikbare locaties: in Weesp,  Oegstgeest en Bergen op Zoom. Binnenkort ook in Alkmaar!