Prijzen

Motorstalling vanaf € 50,- p.m. excl. btw

Uw tour motor stallen bij de ALLSAFE Engine Rooms

Motorstalling huren? Dan bent u bij de ALLSAFE Engine Rooms aan het juiste adres. De Engine Rooms beschikken naast autostalling namelijk ook over motorstalling. U stalt uw motor optimaal beveiligd tussen bolides, oldtimers en supercars.

Op een zonnige dag van plan te gaan toeren? Dan bent u zo bij uw tour motor. U heeft iedere dag tussen 6.00 en 23.00 toegang tot de Engine Rooms en de speciale autolift maakt het heel gemakkelijk de motor in- en uit de stalling te rijden zonder lastige manoeuvres. Er zijn stroompunten aanwezig zodat uw motor aan de acculader kan wanneer u een tijdje niet rijdt.
Motorstalling bij de Engine Rooms zijn er in meerdere formaten:

Motorstalling M v.a. € 50 p/m ex. btw
Motorstalling L v.a. € 75 p/m ex. btw
Motorstalling Duo v.a. € 90 p/m ex. btw

CONTACT

Vraag vandaag nog een offerte aan stalling voor uw motor in Weesp of Oegstgeest. U ontvangt snel een aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van motorstalling? Bel gratis 088-2557266 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag!

Motor bescherming

Wanneer een motor in de winter buiten of in een koude garage staat, zal deze later bij gebruik wat opstartproblemen ondervinden. Van dat alles is geen sprake in de Engine Rooms motorstalling. De etages zijn goed geconditioneerd, waardoor uw motor in perfecte staat blijft. Ook kunt u bij ons motorhoezen huren om uw motor nog beter te beschermen tegen stof, vuil en kleine krasjes.

U kunt ervan uitgaan dat uw motor goed beveiligd staat. Zo heeft u alleen toegang tot de stalling via de sluis en autolift met de beveiligde Engine Rooms-app en verificatiecodes. Ook zijn de etages uitstekend beveiligd met camera’s en multisensoren en loopt onze conciërge een aantal keer per dag een controleronde door het pand.

Onze motorstalling met stroomaansluiting is er in diverse afmetingen. Motorstalling M is geschikt voor normaal formaat motoren, grotere motoren zoals tourmotoren kunnen in stalling L en duoplekken in stalling Duo.

Onze locaties

Op dit moment heeft ALLSAFE Engine Rooms twee eenvoudig bereikbare locaties: in Weesp en Oegstgeest. Binnenkort ook in Alkmaar en Bergen op Zoom!