Prijzen

Motorstalling vanaf € 50,- p.m. excl. btw

Je motorfiets stallen bij de ALLSAFE Engine Rooms

Motorstalling huren? Dan ben je bij de ALLSAFE Engine Rooms aan het juiste adres. Naast je waardevolle auto kan je ook je motor bij ons stallen. Je stalt je motor optimaal beveiligd tussen bolides, oldtimers en supercars.

Op een zonnige dag van plan te gaan toeren? Dan ben je zo bij je tour motor. Iedere dag tussen 6.00 en 23.00 uur heb je toegang tot de Engine Rooms. De speciale autolift maakt het heel gemakkelijk je motor in- en uit de stalling te rijden zonder lastige manoeuvres. Je kan je motor daarnaast aan de acculader hangen door de aanwezige stroompunten

Motorstalling bij de Engine Rooms zijn er in meerdere formaten: 

Motorstalling M v.a. € 50 p/m ex. btw
Motorstalling L v.a. € 75 p/m ex. btw
Motorstalling Duo v.a. € 90 p/m ex. btw

Deze prijzen zijn gebaseerd op een huurtermijn van 12 maanden. Wil je korter huren? Dat kan uiteraard ook, je huurt vanaf 1 maand bij ons. Vraag dan een offerte aan voor stalling op maat.

CONTACT

Vraag vandaag nog een offerte aan stalling voor je motor in Weesp, Oegstgeest of Bergen op Zoom. Je ontvangt snel een aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van motorstalling? Bel gratis 088-2557266 of kom langs op een vestiging bij jou in de buurt. Wij verwelkomen je graag!

Motor bescherming

Wanneer een motor in de winter buiten of in een koude garage staat, zal deze later bij gebruik wat opstartproblemen ondervinden. Van dat alles is geen sprake in de Engine Rooms motorstalling. De etages zijn goed geconditioneerd, waardoor je motor in perfecte staat blijft. Ook kan je bij ons motorhoezen huren om je motor nog beter te beschermen tegen stof, vuil en kleine krasjes.

Je kan ervan uitgaan dat je motor goed beveiligd staat. Zo heb je alleen toegang tot de stalling via de sluis en autolift met de beveiligde Engine Rooms-app en verificatiecodes. Ook zijn de etages uitstekend beveiligd met camera’s en multisensoren en loopt onze conciërge een aantal keer per dag een controleronde door het pand.

Onze motorstalling met stroomaansluiting is er in diverse afmetingen. Motorstalling M is geschikt voor normaal formaat motoren, grotere motoren zoals tourmotoren kunnen in stalling L en duoplekken in stalling Duo.

Onze locaties

Op dit moment heeft ALLSAFE Engine Rooms drie eenvoudig bereikbare locaties: in Weesp,  Oegstgeest en Bergen op Zoom. Binnenkort ook in Alkmaar!