€ 250 korting op de Coupe des 5

Actie

Altijd al willen meedoen aan de Coupe des 5 Rally? Ontvang een waardebon t.w.v. € 250 voor deelname aan de 2022 editie wanneer je voor minimaal 1 jaar een autostalling huurt bij ALLSAFE Engine Rooms Bergen op Zoom, Weesp of Oegstgeest! De rally vindt plaats van 1 tot en met 4 juni 2022

The Roman Empire Edition - rally met ons mee

Route: Circuit de Spa-Francorchamps – Victor’s Residenz-Hotel Schloss – Moezel – Saarland

Aanmelden
De reguliere deelname fee per equipe bedraagt € 2.495,- (excl. BTW), inclusief maaltijden en logies (op basis van een tweepersoonskamer en drie overnachtingen in het vijf sterren Victor’s Hotel Schloss Berg). Via ALLSAFE Engine Rooms ontvang je hier dus nog € 250 korting op.

Rallyklasses
In 2022 wordt de Coupe des 5 in twee verschillende klasses gereden: de C-klasse (klassiekers, ouder dan 25 jaar) en de R-klasse (rally klasse). De equipes rijden dezelfde routes, maar maken deel uit van een ander klassement.  Bekijk meer informatie over de Coupe des 5 op hun website.

Engine Rooms - Hét hotel voor je waardevolle auto

Gepersonaliseerde autostalling

De ALLSAFE Engine Rooms is de stalling die je auto verdient. Veilig, stofvrij, volledig geconditioneerd en met ruime plekken. Op onze ALLSAFE vestigingen in Bergen op Zoom, Oegstgeest en Weesp kun je je auto zonder zorgen stallen.
Je kunt alleen naar binnen met de Engine Rooms-app en je persoonlijke inlogcodes. Via de autolift heb je ook uitsluitend toegang tot je eigen etage. Je kunt kiezen uit ruime open of gesloten parkeerplaatsen van 18m². De Basis en Plus parkeerplaatsen hebben een stroompunt en zijn ruim ingericht zodat je altijd eenvoudig je eigen plek kunt in- en uitrijden zonder risico op schade. Bij het Excellent pakket staat je auto in een afgesloten unit.

Een Engine Room huur je al vanaf € 150 per maand.

Verzeker je snel van een plekje, want vol = vol! Vul het formulier op deze pagina in om een autostalling te reserveren in Bergen op Zoom, Weesp of Oegstgeest. Wij nemen contact op voor een bezoekafspraak en de waardebon.