Auto en motor carwash

Carwash Weesp

Nieuw: auto én motor carwash in Weesp bij ALLSAFE Engine Rooms 

Ervaar zelf het gemak van de beste wasstraat van Weesp

Bij ALLSAFE Engine Rooms weten wij hoe je zuinig om moet gaan met je voertuig. Daarom beschikt onze locatie in Weesp over een nieuwe speciaal ontwikkelde wasbox, geschikt voor zowel auto’s als motorfietsen. In samenwerking met Washtec, wereldwijd marktleider op het gebied van top carwash, hebben wij een wassysteem ontwikkeld dat ideaal is voor moderne auto’s, oldtimers én ook motoren. De veiligste self service wasstraat voor het mooiste resultaat!

Top carwash voor jouw waardevolle auto of motor

Bij ALLSAFE Engine Rooms was je alleen met de allerbeste materialen. Onze cleaner en shampoo zorgen voor de beste reiniging; met osmosewater spoel je vlekloos na. Met de ShieldTecs wax maak je écht het verschil: geef je waardevolle auto een onzichtbare 2e huid voor een schitterende glans en langdurige bescherming van je lak. Het pareleffect is ongeëvenaard. Een feest voor de ware autoliefhebber. Deze mobiele autowasserij is aanmerkelijk veiliger dan een roll-over of goede wasstraat en biedt keuze uit meerdere programma’s:

Overzicht wasprogramma’s van de zelf carwash

  • Voorwassen (loszittend vuil wegspoelen)
  • Schuimwas (statisch vuil verwijderen met schuimborstel of hogedruk schuimlans)
  • Spoelen (afspoelen met schoon water)
  • Wax (voor extra glans en bescherming van je lak)
  • Vlekvrij naspoelen (speciaal osmosewater, laat geen druppels en kalkresten achter).

Bovendien kan je in de wasbox bij ons in Weesp een blaasdroger gebruiken waarmee je handmatig je auto en motor kunt droogblazen. Tevens kan je je banden oppompen voor de juiste bandenspanning. En wil je een volledige schoonmaak houden: gebruik dan ook de krachtige stofzuiger en mattenklopper.  Zo zie je, een uitgebreide en complete behandeling waarmee je jouw waardevolle auto of motor optimaal verzorgt!

Wasbox engine rooms

Motorwasbox met speciale functies

Een te hoge waterdruk kan bij motoren schade aanrichten aan het motorblok, chroom of kunststof delen. Speciaal daarom beschikt onze wasbox over een speciaal wasprogramma voor motoren waarbij de druk verlaagd wordt tot 45 bar. Een krachtige straal, maar wel veilig.
Voor extra comfort en gemak berg je je helm en handschoenen tijdens de wasbeurt op in een verwarmde locker.

Wil je je motor direct na wassen droogblazen? Dat kan ook met de droogblazer zodat je na je motor wassen direct droog de weg op kunt.

Openingstijden carwash in Weesp:

Onze carwash in Weesp is 24/7 open. Betalen doe je contactloos en de wasbox prijs is al vanaf € 2! Je kan gewoon langsrijden zonder afspraak.

Adres Engine Rooms wasbox in Weesp

Chocoladeweg 4
1381 DA Weesp

Tel: 0294 – 70 40 40
E-mail: service@enginerooms.nl